Back

Tri mudraca

08sje20:0022:00Tri mudraca

Vrijeme

(Nedjelja) 20:00 - 22:00

O događaju

STAND-UP COMEDY SHOW

Tri mudraca

SplickaScena

Nedjelja, 8. siječnja 2023.

Dvorana Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u 20 sati

Ulaznice: www.entrio.hr/event/sesvete-tri-mudraca-tematski-stand-up-show-splickescene-12959

 

Najbolji splitski stand-up komičari vraćaju se u Sesvete sa svojim novim showom, tematskom stand-up predstavom Tri mudraca!

Riječ je o tematskom stand-up comedy showu o religiji (i svemu sličnome) u kojem će Tomislav Primorac, Josip Škiljo i Ivica Lazaneo prosipati svoje mudrosti kroz 90 minuta izvedbe. Ovi mudraci nemaju svoj kult niti sljedbenike, jer ih nitko ne uzima za ozbiljno. Dođite i možda doživite čudesno ozdravljenje – jer smijeh je lijek!

Za sve one koji ih još nisu imali prilike upoznati, SplickaScena je stand-up comedy kolektiv iz Splita. Preko 650.000 ljudi upoznalo ih je gledajući njihov prvi cjelovečernji comedy specijal Stand-up po splicki koji su objavili na YouTubeu. Komičari 𝗦𝗽𝗹𝗶𝗰𝗸𝗲𝗦𝗰𝗲𝗻𝗲 po prvi put nakon 2019. stižu u 𝗦𝗲𝘀𝘃𝗲𝘁𝗲 kako bi 𝗧𝗼𝗺𝗶𝘀𝗹𝗮𝘃 𝗣𝗿𝗶𝗺𝗼𝗿𝗮𝗰, 𝗝𝗼𝘀𝗶𝗽 𝗦𝗸𝗶𝗹𝗷𝗼 i 𝗜𝘃𝗶𝗰𝗮 𝗟𝗮𝘇𝗮𝗻𝗲𝗼 izveli tematsku stand-up predstavu “𝗧𝗿𝗶 𝗺𝘂𝗱𝗿𝗮𝗰𝗮” u 𝗱𝘃𝗼𝗿𝗮𝗻𝗶 𝗡𝗮𝗿𝗼𝗱𝗻𝗼𝗴 𝗦𝘃𝗲𝘂𝗰̌𝗶𝗹𝗶𝘀̌𝘁𝗮!

 

𝗩𝗜𝗦̌𝗘 𝗢 𝗞𝗢𝗠𝗜𝗖̌𝗔𝗥𝗜𝗠𝗔:

𝐓𝐨𝐦𝐢𝐬𝐥𝐚𝐯 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐨𝐫𝐚𝐜 -> https://youtu.be/0pHEYI3vz8I

Tomislav Primorac je mitološko biće kojega se svi purgeri boje – poludalmatinac, poluhercegovac. Diplomirani je fizičar, ali se na razočarenje svojih roditelja bavi stand up komedijom. Životni san mu je da zbog svojih doprinosa čovječanstvu u povijesti ostane zapamćen poput Nikole Tesle, ne toliko iz filantropskih pobuda, nego čisto zato da bi se Dalmatinci i Hercegovci svađali čiji je.

Poprilično je skeptičan. Najmanje vjeruje ljudima koji ga pokušavaju uvjerit s argumentom “viruj ti meni”.

𝐉𝐨𝐬𝐢𝐩 𝐒𝐤𝐢𝐥𝐣𝐨 -> https://youtu.be/iY-qwLhag1A

Josip Škiljo je četrdesetogodišnji “mladić” te član posljednje generacije Titovih pionira. Tita se to baš i nije dojmilo, jer je bio mrtav. Nakon završenog filozofskog fakulteta i uzalud stečene titule profesora hrvatskog i engleskog jezika, radi na raznim poslovima van struke. 2015. godine nakon stand up radionice i open mic-a polako skuplja nastupe i iskustvo u zagrebačkom Studiju smijeha, a godinu dana kasnije postaje rezident komičar. Ima iznimnu sposobnost preživljavanja, jer toliko je toga izvalio i ostao živ. Kako je kronično neispavan, često zaspe za stolom ili za šankom u sred razgovora. Ljubitelj je adrenalina, pa zato vozi biciklu po Splitskim ulicama. Životni cilj mu nije ostvariti američki, već dalmatinski san – ne radit ništa!

𝐈𝐯𝐢𝐜𝐚 𝐋𝐚𝐳𝐚𝐧𝐞𝐨 -> https://youtu.be/-tK-OC25BjY

Ivica Lazaneo je trenutno najbolji brački komičar. Trenutno je i jedini brački komičar. Uz hrvatski jezik fluentan je i u engleskom i bračkom. Nikor ga nebi kapi njanci bokun da parlo po bročki, tako da nastupa na hrvatskom. Ima dva metra i ne, ne igra košarku. Kao dijete je upao u bačvu sa čarobnim napitkom zbog čega sada ima problema sa alkoholom. Svjestan je činjenice da ima blesavo ime, ali ne mrzi ga. Mrzi svoje roditelje jer su mu ga oni dali. Standupom se bavi samo zbog jedne stvari: novca, žena i slave. Smatra da će sve ostali doći samo od sebe. Prodajem maslinovo ulje.

INFORMACIJE na splickascena@gmail.com

 

Ulaznice

www.entrio.hr/event/sesvete-tri-mudraca-tematski-stand-up-show-splickescene-12959

𝗖𝗶𝗷𝗲𝗻𝗮 𝘂𝗹𝗮𝘇𝗻𝗶𝗰𝗲: 𝟲𝟬,𝟮𝟴 𝗸𝗻 (€𝟴) 𝘂 𝗽𝗿𝗲𝘁𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗶 / 𝟳𝟭,𝟴𝟱𝗸𝗻 (€𝟵.𝟱) 𝗻𝗮 𝗱𝗮𝗻 𝘀𝗵𝗼𝘄𝗮

𝘌𝘯𝘵𝘳𝘪𝘰 𝘯𝘢𝘱𝘭𝘢𝘤́𝘶𝘫𝘦 𝘥𝘰𝘥𝘢𝘵𝘯𝘶 𝘯𝘢𝘬𝘯𝘢𝘥𝘶 𝘱𝘰 𝘶𝘭𝘢𝘻𝘯𝘪𝘤𝘪 𝘰𝘥 1€

𝗢𝗻𝗹𝗶𝗻𝗲 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮:

➡ https://www.entrio.hr/…/sesvete-tri-mudraca-tematski…

𝗙𝗶𝘇𝗶𝗰̌𝗸𝗮 𝗽𝗿𝗼𝗱𝗮𝗷𝗮:

➡ TISAK media centri (najbliži: City Centar One East – Radno vrijeme: pon-sub 9:00-21:00, ned 9:00-21:00)

➡ GHETALDUS [078] – ZG – Garden Mall

Rudolfa Kolaka 14, Zagreb

Radno vrijeme: Pon – Ned 09:00-21:00

Kontakt: +385 1 5495 445

➡ GHETALDUS [089] – ZG – City Centar One East

Slavonska avenija 11d, Zagreb

Radno vrijeme: Pon – Ned 09:00 – 21:00

Kontakt: +385 1 5559 081

Lokacija

Narodno sveučilište Sesvete - Kino dvorana

Trg Dragutina Domjanića 6/I, 10360 Zagreb – Sesvete

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content