Back

Projekt “Mladi stvaraju svijet bez nasilja“.

21lis19:0020:00Projekt “Mladi stvaraju svijet bez nasilja“.

Vrijeme

(Petak) 19:00 - 20:00

O događaju

 Iskra – Centar za edukaciju i savjetovanje u partnerstvu s Narodnim sveučilištem Sesvete provodi projekt “Mladi stvaraju svijet bez nasilja“. Cilj projekta je prevencija nasilja  nad i među mladima i razvoj  punih potencijala mladih na  putu  odrastanja i sazrijevanja.

 

U  ovoj Europskoj godini mladih 2022., a povodom Međunarodnog dana mladih   organiziramo predavanje na temu Ići ili ostati: Privrženost mjestu kao odrednica slike o sebi i drugima koje će se održati u petak 21.10.2022. godine u 19 sati u prostorijama udruge  Zelene i plave Sesvete, na adresi Kelekova 2, u Sesvetama.  Predavanje će održati naša psihologinja Dijana Đapić, a ovim predavanjem želimo  prikazati i rasvijetliti na koji način formiramo emocionalni odnos s nekim naseljem ili državom kroz prizmu teorije privrženosti. U današnje društvu velikih migracija, pitanje privrženosti mjestu postaje sve značajnije, a dilema „ići ili ostati“ postavlja se sve češće u populaciji mladih.

 

Teorija privrženosti nudi nam objašnjenje na koji način stvaramo emocionalnu povezanost baš s određenim mjestom i zašto baš taj grad ili država čine da se osjećamo važnima i posebnima.

 

Ukoliko često promišljate o svojim odnosima s drugima, o pozitivnim i negativnim stranama mjesta u kojemu živite i tome kako to utječe na vaše povjerenje u svijet i u sebe same, toplo preporučujemo da se prijavite na naše predavanje.

 

Projekt se provodi uz podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a ulaz  besplatan.

Broj mjesta je ograničen, a vaše prijave primamo do popunjena mjesta, odnosno do 19.10. 2022.  na info@iskra-ces.hr.

S radošću vas očekujemo!

Lokacija

Zelene i plave Sesvete

Kelekova 2

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content