Back

HIT STAND UP KOMEDIJA "Brak, dijete i povremeni seks"

14lis20:0022:00HIT STAND UP KOMEDIJA "Brak, dijete i povremeni seks"

Vrijeme

(Petak) 20:00 - 22:00

O događaju

U petak 14.10. od 20h u kazališnoj dvorani Narodnog Sveučilišta Sesvete je HIT STAND UP KOMEDIJA “Brak, dijete i povremeni seks” bosanskog komičara zagrebačke adrese Marka Dejanovića.
Redovna Ulaznica: 60kn (*Entrio naplaćuje 5kn naknade za izdavanje ulaznice; VAŽNO! od 1.10. naknada je 8kn, a za ulaznice skuplje od 100kn naknada je 12kn)
AKCIJA:
DUPLI DEJT: Jedna ulaznica za 4 osobe – 220kn, ušteda 20kn na ulaznicama, samo jedna Entrio naknada za izdavanje ulaznice. (ograničeni broj ulaznica u prodaji; dostupne samo do 13.10. 23:59 sati)
Prodaja:
ONLINE: https://www.entrio.hr/…/ns-sesvete-brak-dijete-i…
FIZIČKA PRODAJA ULAZNICA:
➡ Ghetaldus optika – Kaufland Sesvete
Bistrička 6, Sesvete
Radno vrijeme: Pon – Sub 08-21h / Ned 09-19h
➡ GHETALDUS [089] – ZG – City Centar One East
Slavonska avenija 11d, Zagreb
Radno vrijeme: Pon – Ned 09:00 – 21:00
Kontakt: +385 1 5559 081
➡ Na ulazu sat vremena prije početka predstave ako ostane ulaznica.
O BD&PS: Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi…
Ako ste vidjeli moj prvi solo show #ProstiFaktori, onda za BD&PS
mogu reći da je vjerojatno nešto pristojniji u izričaju, a istovremeno puno više utemeljen na stvarnim događajima. Prosti su bili prvi glasni urlik, novi show je više chill. Uostalom, dođite i vidite…
O KOMIČARU: Rođen sam 19.8.1982., otac sina i muž žene. Diplomirani novinar, autor dvije knjige kratkih priča i jednog romana. Rođen u Banja Luci, BiH, živio šest godina kao izbjeglica u Frankfurtu, Njemačka. U stand up komediji sam sklon pripovjedačkom i ispovijednom humoru, također volim šokirati. Smatram humor oružjem protiv straha i ne priznajem tabu teme. Kažu da sam asocijalan, što je istina, vrlo loše minglam.

Vidimo se 😉 #Panda #BIScomedy

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content