Back

ERO SA OVOGA SVIJETA

05tra20:0022:00ERO SA OVOGA SVIJETASTAND UP

Vrijeme

(Petak) 20:00 - 22:00

O događaju

Dvorana Narodnog sveučilišta Sesvete

 Petak, 5. travnja 2024. s početkom u 20 sati                           

 STAND UP

  „ERO SA OVOGA SVIJETA“

 By ŽELJKO NINČIĆ

 O predstavi:  By Željko Ninčić

Dovoljno je reći :

“Ćetri sata ćamim ćekajući” i mnogobrojni ljubitelji najgledanije predstave regiona “Sarajevska Audicija”, znaju da je u pitanju Marinko Ćutuk, Hercegovac, Mostarac.

Autor i glumac čuvene predstave, Željko Ninčić, sam za sebe kaže da je Ero sa ovoga svijeta, pa se tako zove i predstava.

Uz Marinka tu je i ništa manje atraktivni Veseli, Bosanac, koji nam je prepoznatljiv sa svojim čuvenim :”Primi me”.

Nakon odigranih preko 3000 predstava Audicija, širom regiona, uz 45 nastupa u Velikoj Dvorani Vatroslav Lisinski u Zagrebu, Ninčića je do sada vidjelo preko 2 mil. gledalaca uživo.

Ovo je po prvi put da Ninčić izvodi stand up varijantu u kojoj se gledaoci mogu prijsetiti kultnih momenata legendarne predstave kao i novih autorskih kreacija dva najatraktivnijia lika. Kombinacijom provjerenih momenata uz osuvremenjivanje i mnogobrojne improvizacije predstava postaje regionalni hit i ide stopama čuvene “Audicije” .

Posjeta i reakcija mladih i djece koji se nisu ni rodili kada su nastali popularni likovi, najbolje govori o svevremenskom i nenadmašnom humoru za sve generacije. U predstavi Marinko Ćutuk, govori o svojim utiscima i doživljajima sa audicija širom regiona, kao i svom odnosu prema današnjim dogadjanjima i ljudima i svim promjenama koje se dešavaju.

Drugi lik, Veseli, takodje spominje svoje iskustvo sa prijemnog ispita ali se više osvrće na svoj životni, status izbjeglice, kao i iskustvo iz Kanade, gdje je proveo jedno vrijeme i pravi paralelu dva svijeta.

U predstavi, trajanja od preko 1,40, Ninčić je napravio zbir najinteresantnijih momenata iz svog autorskog rada, obogaćeno sa uvijek prisutnim suvremenim događanjima i zapaženijima. Upravo ova stand up, monološka forma, daje jedan potpuno novi način izražavanja glumca kao i mogućnost drugačije interpretacije, koju mnogi ljubitelji Audicije i humora nisu do sada doživjeli. Danas kada nam je humor najpotrebniji, jedinstvena je prilika da prisustvujete ovoj predstavi. Kao i uvijek predstavu krasi raznovrsnost humora za sve generacije a sva je u duhu poznate rečenice Marinka Ćutuka:

“Da sam normalan poludio bih”!

Ulaznice u prodaji u sustavu ENTRIO.hr

      

Lokacija

DVORANA NARODNOG SVEUČILIŠTA "SESVETE"

Trg Dragutina Domjanića 6

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content