Back

PROMOCIJA NOVE KNJIGE IVANE PLECHINGER 'Da sam ovo barem znala ranije'

27sje19:0021:00PROMOCIJA NOVE KNJIGE IVANE PLECHINGER 'Da sam ovo barem znala ranije'

Vrijeme

(Petak) 19:00 - 21:00

O događaju

PROMOCIJA NOVE KNJIGE IVANE PLECHINGER

‘Da sam ovo barem znala ranije’

Organizator Narodno sveučilište „Sesvete“

Petak, 27. siječnja 2023.

Galerija Oblok – Knjižnica Sesvete u 19 sati

Ulaz slobodan

 

 

Promocija nove knjige Ivane PlechingerDa sam ovo barem znala ranije” (vlast. nakl., 2022.) održat će se u organizaciji Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u petak, 27. siječnja 2023. u 19 sati u Knjižnici Sesvete.

U trenutku u kojem se suočavamo s teškoćama, nismo u stanju sagledati širu sliku, ne vidimo rješenje svojih nedaća i mislimo da nam nema pomoći. Uvjereni smo da se loše stvari događaju samo nama i da smo za to krivi sami. Da to nije tako, uvjerit će vas nova knjiga Ivane Plechinger u kojoj nas svojim iznimnim optimizmom uči kako na život gledati i s druge strane.

Nakon što je svojim prvijencem za samopomoć “Ono što ostaje, uvijek ljubav je” oduševila brojne čitatelje, Ivana Plechinger nudi nam nastavak svoje velike uspješnice. Putem vlastitih primjera ona u knjizi pokazuje kako je sama proživjela i preživjela neke od najtežih životnih situacija, i ujedno daje konkretne savjete o tome kako da si pomognemo kad se idući put nađemo pred raznim izazovima koji su sastavni dio našeg životnog puta.

 

Lokacija

Galerija Oblok – Knjižnica Sesvete

Trg Dragutina Domjanića 6

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content