Back

IZLOŽBA SLIKA, TETIANA MASLYK

25stu18:0020:00IZLOŽBA SLIKA, TETIANA MASLYK

Vrijeme

(Petak) 18:00 - 20:00

O događaju

IZLOŽBA SLIKA, TETIANA MASLYK
Galerija dvorane Narodnog sveučilišta Sesvete,
Petak, 25. studeni 2022. u 18 sati
TETIANA MASLYK je rođena u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine. Oduvijek je fascinirana likovnom umjetnošču. Tetianin afinitet prema umjetnosti koji se razvijao tijekom tinejdžerskih godina stručno se usavršio magisteriju na Kijevskom Nacionalnom sveučilištu arhitekture i umjetnosti gdje uči o povijesti umjetnosti i slikarskim tehnikama starih majstora. Sudjelovala je na međunarodnim izložbama, brojnim umjetničkim projektima i simpozijima, diljem svijeta. Tetiana smatra da se sve lijepe stvari nosimo iz djetinjstva te je autorica i ilustratorica nekoliko dječjih knjiga. Dobitnica je nagrade međunarodnog CG likovnog natječaja.
Zbog rata u Ukrajini Tetiana je bila prisiljena napustiti svoju zemlju u kojoj su ostala njena djela na kojima je godinama radila. Danas živi i radi u Zagrebu.
Tetiana Maslyk je vizualna umjetnica s više od dvadeset godina rada u različitim umjetničkim medijima. U različitim vizualnim projektima, umjetničke vještine predstavlja kombinacijom digitalnih i klasičnih tehnika crtanja i slikanja. Radovi na izlożbi produkt su preispitivanja razlicitih unutarnjih stavova. Oni su pokušaj preživljavanja emocija pogledom u dubinu i predstavljanje unutarnjeg. S početka se čini zastrasujuće dok se ne suoćimo oći u oći s onim što nas plaši. Tada se strah oblikuje u formu, boju i vrijeme.
Izložba se može razgledati do 8. prosinca 2022.

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content