Back

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA / DIANA RUBINIĆ

01prosinac00:0031(prosinac 31)00:00IZLOŽBA FOTOGRAFIJA / DIANA RUBINIĆFOTOGRAFIJOM KROZ PROSINAC

Vrijeme

1 (Petak) 00:00 - 31 (Nedjelja) 00:00

O događaju

DIANA RUBINIĆ rođena je Zagrebu 1982. godine, gdje je završila osnovnu te srednju školu. S obzirom na neiscrpnu želju za znanjem, završava prekvalifikaciju za  servisera računala, a trenutno je polaznica programa digitalne fotografije na Visokom učilištu Algebra.

Svoju strast prema fotografiji otkriva još kao dijete te se nastavlja razvijati u svom kreativnom izričaju. Ističe se svojim      jedinstvenim stilom te upornim radom. Naglasak na Dianinim fotografijama je uvijek emocija, kako kod ljudi tako i kod životinja. Fotografira sve što je okružuje dok istovremeno predstavlja svoj jedinstveni stilski izričaj. U svaku  fotografiju utkala je puno ljubavi što se odražava kako na objekt inspiracije tako i na samog promatrača. 

Na raznim fotografskim natjecanjima osvaja visoka mjesta. Fotografije su prepoznate i od strane stručnog žirija na Nikonovom mjesečnom izboru najboljih fotografija te od Centra za kulturu NSS pri odabiru najboljih fotografija natječaja      Bioraznolikost 2021.  U svom bogatom fotografskom radu njeni radovi našli su put do Japana, Njemačke, UK te do naših sugrađana u potrazi za kvalitetnim fotografijama njima važnih događaja. 

Lokacija

GALERIJA DVORANE NARODNOG SVEUČILIŠTA SESVETE

Trg Dragutina Domjanića 6

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content