Back

Ovo je događaj koji se ponavlja

BESPLATNE Brodo modelarske radionice

19velj10:0013:00BESPLATNE Brodo modelarske radionice

Vrijeme

(Ponedjeljak) 10:00 - 13:00

O događaju

U živopisnom kutku Sesveta ( Narodno sveučilište SESVETE, II kat ) skrivenom između tradicije i suvremenosti, došlo je do čarobne transformacije zahvaljujući entuzijastičnim vizionarima iz “STEM Sesvete” , a uz podršku i izvrsnu suradnju s Narodnim sveučilištem “Sesvete”. Ovi lokalni vizionari postaju ambasadori tehničke kulture, avio modelarstva, brodomodelarstva i 3D modeliranja, a njihova misija je jasna – podići strast prema tim područjima kroz radionice koje će ostaviti neizbrisiv pečat.

Nadamo se da će nakon radionica iskočiti ovaj tekst:

“Jednog sunčanog dana, u srcu Sesveta, održana je posebna manifestacija – “Sesvetski TehnoKutak” u sklopu programa NEMA zime.
Unutar Sveučilišta su se nizale radionice koje su mame, tate i djecu pozivale na otkrivanje čuda tehničkog svijeta. Djeca su s očima punim znatiželje promatrala avione kako lete, brodove kako plove, a 3D printere kako stvaraju čuda iz tankih niti plastike”.

 

“Dragi Sesvećani, dođite i otkrijte svijet tehničke kulture s nama!”

U učionici posvećenoj avio modelarstvu, mališani će uzbuđeno graditi svoje prve papirnate avione, pod budnim okom stručnjaka koji su ih učili tajnama letenja.

Pokraj jezera (učionici tehničke kulture)na improviziranom brodogradilištu, djeca će uživati u postavljanju svojih malenih brodova na vodu. Mentori iz brodo modelarstva puni su strpljenja dok mali kapetani stvaraju svoje jedinstvene ploveće umjetnine.

U šarenoj radionici 3D modeliranja, svaki zvuk printera bit će poput melodije koja je odzvanjala kreativnim prostorom. Djeca dizajniranu vlastite predmete, a 3D printeri će im donosili stvarnost pod rukama.

Na kraju manifestacije, ambasadori tehničke kulture ponosno će najaviti seriju radionica koje će se održati tijekom sljedećih mjeseci. Pridružite nam se na putovanju otkrivanja, učenja i stvaranja! Sesvetski TehnoKutak by STEM Sesvete otvara vrata za sve generacije koje žele istraživati čaroliju tehničkog svijeta.

Vidimo se na radionicama – tamo gdje se susreću snovi i tehnologija!

 

Prijava na radionicu – rezervacija mjesta

Lokacija

Narodno sveučilište Sesvete - II. kat / učionica tehničke kulture

Trg Dragutina Domjanića 6 / II

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content