Back

Ovo je događaj koji se ponavlja

Aviomodelarska radionica

30lip10:0011:30Aviomodelarska radionica

Vrijeme

(četvrtak) 10:00 - 11:30

O događaju

Avio-modelarstvo je prvi korak najmlađih u svijet avijacije. Kroz radionice, koje u početku nalikuju na igru, dijete upoznaje osnove konstrukcije i aerodinamike te izrađuje prve slobodno leteće modele.
S vremenom razvija vještine i stječe nova znanja potrebna za izradu sofisticiranih, daljinski upravljanih modela – Svaki let modelom vlastite izgradnje je novo zadovoljstvo, a nezasitna potreba za usavršavenjem istog, kako bi letio brže, više i duže, otvara prostor za nova znanja i vještine.

Dobar modelar izrasta u tehnički dobro potkovanu osobu čije znanje pokriva područja poznavanja materijala, konstrukcije, aerodinamike, elektronike, elektrotehnike, mehatronike, mehanike, a vještine upravljanja modelom uvode ga i u svijet meteorologije i tehnike pilotiranja – Čime ulazi u svijet avijacije i kreće na put bez granica ka ostvarenju svojih snova.

Pozivamo Vas da u četvrtak , 30.06.2022. napravite taj prvi korak za vaše dijete te ga prijavite na modelarsku radionicu u sklopu maniferstacije Sesvetsko ljeto u Sesvetama.
Radionica je besplatna, namjenjena djeci od 7-15 godina, a prijaviti se možete online na

Rezerviratje ulaznicu

Ulaznice za ovaj događaj više nisu dostupne u prodaji!

Lokacija

Narodno sveučilište Sesvete - II. kat / učionica tehničke kulture

Trg Dragutina Domjanića 6 / II

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content