Back

Aviomodelarska radionica

23prosinac10:0013:00Aviomodelarska radionica

Vrijeme

(Subota) 10:00 - 13:00

O događaju

Avio-modelarstvo je prvi korak najmlađih u svijet avijacije. Kroz radionice, koje u početku nalikuju na igru, dijete upoznaje osnove konstrukcije i aerodinamike te izrađuje prve slobodno leteće modele.
S vremenom razvija vještine i stječe nova znanja potrebna za izradu sofisticiranih, daljinski upravljanih modela – Svaki let modelom vlastite izgradnje je novo zadovoljstvo, a nezasitna potreba za usavršavenjem istog, kako bi letio brže, više i duže, otvara prostor za nova znanja i vještine.

Dobar modelar izrasta u tehnički dobro potkovanu osobu čije znanje pokriva područja poznavanja materijala, konstrukcije, aerodinamike, elektronike, elektrotehnike, mehatronike, mehanike, a vještine upravljanja modelom uvode ga i u svijet meteorologije i tehnike pilotiranja – Čime ulazi u svijet avijacije i kreće na put bez granica ka ostvarenju svojih snova.

Pozivamo Vas da u subotu, 23.12.2023. napravite taj prvi korak za vaše dijete te ga prijavite na modelarsku radionicu u sklopu programa NEMA ZIME u Sesvetama.
STEM Sesvete i Narodno sveučilište Sesveteje organiziraju besplatnu radionicu, namjenjena djeci od 9-18 godina, a prijaviti se možete online putem formulara.

Korak 1 od 4

Podatci o polazniku

Lokacija

Narodno sveučilište Sesvete - II. kat / učionica tehničke kulture

Trg Dragutina Domjanića 6 / II

Komentirajte

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Skip to content