Loading Events

« All Events

Kazališna predstava

Petak, 22. svibnja 2020.

Ocat i sin

Dvorana Narodnog sveučilišta Sesvete u 18 i u 20 sati

S obzirom da je Stožer civilne zaštite RH izdao preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija koja  nalažu da se poštuje razmak između posjetitelja, morali smo ograničiti broj publike u dvorani.

Stoga smo organizirali  dva termina u kojima će se igrati predstava Ocat i sin  da barem malom dijelu naše publike omogućimo povratak u kazalište.

Predstava će se održati u petak, 22. svibnja, u 18 i u 20 sati.

Niže su navedeni linkovi koji Vas vode direktno na ta dva događaja, a na Vama je da odaberete termin, odaberete sjedala (novi raspored) i preuzmete ulaznicu/ce.

 

Upute za preuzimanje ulaznice:

“Prilikom preuzimanja zamjenske ulaznice za predstavu, uz ime, prezime i email, morate upisati i serijski kod originalne ulaznice (12-znamenkasti broj koji se nalazi na dnu kraj QR koda) te označiti kvačicu kojom pod kaznenom odgovornošću tvrdite kako nećete zloupotrijebiti preuzimanje besplatne ulaznice.”

 

Kada se popune sva mjesta za jedan termin, ostat će isključivo mjesta za preostali termin. Ukoliko ostanete bez termina ili ne stignete doći do preuzimanja svoje ulaznice, 5.6. će se održati još jedna izvedba ove predstave u Narodnom sveučilištu Sesvete. Također, ukoliko niste uspjeli doći do ulaznice i ne želite gledati u novom terminu, javite nam se i novac će Vam biti vraćen.

 

  1. predstava – 18 h: https://www.entrio.hr/event/sesvete-ocat-i-sin-kazalisna-komedija-1-predstava-7882
  2. predstava – 20 h: https://www.entrio.hr/event/sesvete-ocat-i-sin-kazalisna-komedija-2-predstava–7883

 

Nadamo se da razumijete opreznost i da razumijete nas jer smo prilično u nezgodnom položaju, a želimo Vas sve usrećiti i zabaviti. I mi jedva čekamo normalna vremena kada će kazališta ponovo moći biti dupkom puna i kada će se smijeh oriti prepunom dvoranom.

Do tada, molimo Vas za malo razumijevanja te da se rasporedite prema dostupnim terminima.

S veseljem Vas očekujemo u petak!

Na ulazu u dvoranu bit će dostupan dezificijens.