VIJESTI

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA

GORAN GAŠPARAC / PASJE LJETO

Kako nam je stiglo pogoršanje vremena i kraj nesnosnih vrućina možemo uživati u nostalgičnoj ljetnoj izložbi pod nazivom Pasje ljeto autora Gorana Gašparca.  

Izložba se može razgledati do 13.9.2019.

IZLOŽBA-Lutkarski studio Sesvete

U Galeriji  dvorane Narodnog sveučilišta „Sesvete“ 5.  rujna 2019. otvorena je izložba „Lutke“ Nataše Lambevske. U glazbenom programu svečanog otvorenja izložbe svirala je Dora Kuleš, violončelistica,  učenica 4. razreda Glazbene škola Zlatka Grgoševića, dobitnica brojnih nagrada na državnim i međunarodnim natjecanjima.

Izložba se može razgledati do 13. listopada 2019. godine.

Lutkarski dramski studio Sesvete

LJETNE RADIONICE LUTKARSKO DRAMSKOG STUDIJA SESVETE

Centra za kulturu  Narodnog sveučilišta „Sesvete“  tijekom ljetnih školskih praznika 27. i 29. kolovoza 2019. , organizirao je besplatne lutkarsko dramske radionice za djecu predškolske i školske dobi. Upisi u novu školsku godinu 2019/20. – Lutkarsko dramskog studija Sesvete počinju 2. rujna 2019., a nastava 7. listopada.

Veselimo se vašem dolasku!

SESVETSKO LJETO – KREATIVNE LIKOVNE RADIONICE

BESPLATNE RADIONICE ZA DJECU I MLADE TIJEKOM LJETNIH ŠKOLSKIH PRAZNIKA

Na besplatnim kreativnim likovnim radionicama „Spretne ručice“ izrađivali smo dekorativne sličice s ljetnim motivima, učili tehnike izrade atraktivnih predmeta pletenih od vune u tradiciji južnoameričkih indijanaca.

SESVETSKO LJETO – RADIONICA DIGITALNE PROIZVODNJE

BESPLATNE LJETNE RADIONICE ŠKOLSKIH PRAZNIKA

Krajem lipnja i početkom srpnja organizirali smo četiri besplatne radionice digitalne proizvodnje za djecu od 8 godina. Ove radionice izazvale su velik interes naših polaznika.

ZAVRŠNE PRODUKCIJE TEČAJA GITARE-GITARAMANIJA

Polaznici tečaja gitare – Gitaramnaija Centra za kulturu  Narodnog sveučilišta „Sesvete“, 13. i 14. lipnja 2019. uspješno su održali završne produkcije.

Upisi u novu školsku godinu 2019/20. počinju 2. rujna 2019.

Veselimo se vašem dolasku!

DRAMSKI STUDIO SESVETE – ZAVRŠNE PRODUKCIJE

Dramski studio Sesvete – Centra za kulturu  Narodnog sveučilišta „Sesvete“, 4. i 5. lipnja 2019.uspješno je  odradio svoje završne produkcije vezane za školsku godinu 2018/19.

Program se je održao u dvorani Narodnog sveučilišta „Sesvete“, a predstavile su se slijedeće grupe: Kazalištarci, Pozor, Meandar, Grupa A i Harms.

SESVETSKI DANI KULTURE

ANIMAFEST U VAŠEM KVARTU

Uključili smo se u program ovogodišnjeg Svjetskog festivala animiranog filma Animafest projekcijom nagrađivanog animiranog filma francuskih autora Veliki zli lisac i druge priče koji je oduševio male ali i velike gledatelje.

SESVETSKI DANI KULTURE

„Štikleci iz starog Zagreba“

Predškolska grupa Dječjeg vrtića Leptir pod stručnim vodstvom Božene Kermenc priredila je zanimljiv glazbeno-scenski program pod nazivom „Štikleci iz starog Zagreba“.

Program je bio čestitka „Zagrebu za rođendan“,  a održao se 31. svibnja 2019.

SESVETSKI DANI KULTURE – DAN GRADA ZAGREBA

LIKOVNA RADIONICA ZAGREBU ZA ROĐENDAN

„Moj Zagreb tak imam te rad…“

Na likovnoj radionici sudjelovala su djeca iz DV Leptir, odgojna skupina Ivančice sa svojim odgajateljicama.

SESVETSKI DANI KULTURE I 4. DANI GRGOŠEVIĆA

KONCERT PROFESORA GLAZBENE ŠKOLE ZLATKA GRGOŠEVIĆA

održan je u sklopu Sesvetskih dana kulture i 4. dana Grgoševića u četvrtak, 30. svibnja 2019. u organizaciji Centra za kulturu, u dvorani Narodnog sveučilište „Sesvete“.

SESVETSKI DANI KULTURE

KREATIVNA RADIONICA

U suradnji s Centrom za rehabilitaciju Stančić i Knjižnicama grada Zagreba – Knjižnicom Selčina, u sklopu programa Sesvetskih dana kulture održali smo kreativno likovnu radionicu.