AKCIJE I MANIFESTACIJE

Sesvetski fašnik

Motivirani oživljavanjem drevnih običaja sesvetskog Prigorja, organiziramo već tradicionalnu kulturnu manifestaciju SESVETSKI FAŠNIK u čijem programu sudjeluje velik broj građana Sesveta i okolice, te ih prati oko 5000 posjetitelja.
Kontakt: aida.vidovic-krilanovic@ns-sesvete.hr

Sesvetski dani

Tradicionalna kulturna manifestacija koja se održava svake godine početkom lipnja od zagrebačke Univerzijade 1987. Program Sesvetskih dana – tjedna kulture sadržava: koncerte klasične glazbe, izložbe, raznolike edukativne i kreativne radionice, predavanja, predstave za djecu i odrasle, nastupe raznolikih plesnih skupina, afirmiranih dječjih zborova, te predstavljanje KUD-ova sesvetskog Prigorja.
Kontakt: aida.vidovic-krilanovic@ns-sesvete.hr

Sesvetska jesen

Velika tradicionalna kulturna manifestacija organizirana u suradnji Centra za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“ i Gradske četvrti Sesvete, koji zajedničkim interesima osmišljavaju i realiziraju kulturne programe u Sesvetama i okolici.
Kontakt: aida.vidovic-krilanovic@ns-sesvete.hr

Bundekfest

Centar za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“ sudjeluje na manifestaciji Bundekfest koja se već tradicionalno krajem rujna organizira na jezeru Bundek.
kontakt: dorotea.bacic-cmelar@ns-sesvete.hr

Kvartura – Vrata širom otvorena

U projektu koji predviđa zajedničko predstavljanje svog rada sudjeluje 13 zagrebačkih centara za kulturu koji otvaraju svoja vrata svim zainteresiranima za njihov program u sklopu akcije „Vrata širom otvorena“.
kontakt: dorotea.bacic-cmelar@ns-sesvete.hr

Noć kazališta

U studenom 2015. godine održat će se sedma Europska noć kazališta u čijem programu već sedmu godinu za redom sudjeluje i Centar za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“.
Kontakt: zoran.radovanovic@ns-sesvete.hr

Noć muzeja

Uspješnu 15. „Noć muzeja”  koja se u 2020. godini obilježavala temom „Velike obljetnice hrvatskih muzeja“ održana je u Narodnom sveučilištu „Sesvete“  31. siječnja 2020.
Kontakt: zoran.radovanovic@ns-sesvete.hr