IZLOŽBE

online art / ZAPISI IZ ATELJEA

BORNA DEMEL I ALEN MATIJAŠEVIĆ

Koncept ‘Zapisi iz ateljea’ čine isti formati, različitih izričaja dvojice autora, koji sačinjavaju friz njihovih doživljaja, promišljanja i dugih razgovora iz ateljea koji dijele. Izložba je bila prvi puta predstavljena široj javnosti krajem 2019. u Galeriji Događanja.

Zahvaljujemo Borni i Alenu na suradnji.

IZLOŽBA

SVI SMO MI  MOEBIUS / DANIJEL DRAKULIĆ

Drago nam je ispred Centra za kulturu Narodnog sveučilišta Sesvete u sklopu online izložbi

predstaviti koncept SVI SMO MI MOEBIUS, akademskog slikara DANIJELA DRAKULIĆA.

ARHITEKTURA ZAGREBAČKIH ČETVRTI / TONI BEŠLIĆ

SESVETE / OD KONFEKCIJSKOG STANOVANJA DO POTRAGE ZA URBANIM ZNAKOVIMA

Prije godinu dana u Galeriji Oblok je predstavljena izložba fotografija u sklopu projekta 

Nakon godinu dana predstavljamo online pregled fotografija iz kataloga kojeg smo tiskali povodom istoimene izložbe uz financijsku potporu Gradskog ureda za kulturu.

IZLOŽBA

online art / JELENA PETRIC

#ostanidoma ne znači da nam je umjetnost nedostupna.

Tijekom tog vremena Centar za kulturu će online predstaviti nekolicinu akademskih umjetnika i studenata umjetničkih ili srodnih studija.

Prva u nizu online arta je Jelena Petric, vizualna umjetnica iz Zagreba (Sesveta).

IZLOŽBA

online art / LUCIJA ĆURKOVIĆ

Za Luciju Ćurković ne postoji motiv koji nije vrijedan pažnje, naprotiv, ona u svakom pronalazi ljepotu, svaki postaje izazov i novo nadahnuće bilo da su to prijatelji koji jedu krafne ili slani izvori na Ibizi, kućni ljubimac ili tegla s cvijećem…

IZLOŽBA

online art / MATEA ČOLAK

U sklopu online arta predstavljamo našu Sesvećanku, Mateu Čolak, mag. likovne edukacije.

Njeni radovi su refleksije unutarnjeg stanja, oni su spoznaje, intuicije i prije svega osjećaji. Vidljivo nije presudno, ono je sinteza unutarnjeg i vanjskog oblika, sinteza psihologije i likovnosti, a nastaje u područjima psihe i uz prisustvo duha prelazi u vidljivu formu sa potpisom Matee Čolak.

Online izložba najljepših amaterskih fotografija

„Proljeće 2020.“

Povodom Dana planeta Zemlje organizirali smo virtualnu izložbu najljepših amaterskih fotografija s motivima proljeća.  Zahvaljujemo svima koji su nam poslali svoje fotografije i na taj način sudjelovali u stvaranju ove predivne izložbe.

Posebno nas veseli što su nam fotografije pristizale iz svih krajeva Lijepe naše pa ovako možemo tamo otputovati barem u mašti.

IZLOŽBA

online art / mladi u sesvetskom atelieru

KATARINA MIHALINEC, MARTINA BLAŽEVIĆ, LUCIJA MAŠKARIN I ROKO JURIĆ

U sklopu #ostanidoma Centar za kulturu predstavlja radove mladih polaznika crtanja  i slikanja pod nazivom Sesvetski atelier.

Online izložba dječjih radova „Zagreb – moj grad“

Gradu za rođendan

Pozivamo vas da nam pošaljete fotografije dječjih likovnih radova sa prepoznatljivim  zagrebačkim motivima, na primjer grb grada Zagreba, licitarska srca, šestinski kišobrani, kip bana J. Jelačića, crkva sv. Marka, Zagrebačka katedrala… kako bismo našem gradu za rođendan zajednički u ovoj akciji  napravili što ljepšu čestitku – zagrebačku slikovnicu.

Fotografije dječjih radova šaljite na naš mail do petka 29. svibnja. 

Možda baš vaše klince čeka nagrada  iznenađenja!

online art / KRISTIJAN HORVAT

IZ BILJEŽNICE

Ističe se svojim talentom i upornim radom te već na drugoj godini studija predstavlja se javnosti svojim originalnim likovnim izričajem sa samostalnom izložbom u sklopu projekta Festival mladih Centra za kulturu 2019. godine.

Već nakon godinu dana još jedan blok je iscrtan te ga predstavljamo online izložbom, a nadamo se da ćemo uskoro imati prilike te iste radove izložiti u našem galerijskom prostoru.

Izbor najljepše amaterske fotografije „Proljeće 2020.“

Dan planeta Zemlje  – 22. travnja 2020.

Ove godine povodom Dana planeta Zemlje organizirat ćemo izbor najljepše amaterske fotografije s motivom proljeća. Budući da je većina nas zbog trenutne situacije ostala u svojim domovima, fotografiju možete snimiti sa svog balkona ili prozora.

Fotografije šaljite na naš mail do 30. travnja.

VIRTUALNA IZLOŽBA PISANICE 2020.

PISANICE 2020.

Zahvaljujemo svima na odazivu u stvaranju ove virtualne izložbe koja nam na ovaj način može dočarati svu raznolikost, maštovitost, raskoš i bogatstvo tradicije u ukrašavanju pisanica.

Pogledajte galeriju.