Loading Events

« All Events

AVIOMAKETARSKE RADIONICE

Četvrtak, 30. lipnja 2022., 8:00

Četvrtak 30. lipnja 2022.

Četvrtak 7. srpnja 2022.

Četvrtak 14. srpnja 2022.

Avio-modelarstvo je prvi korak najmlađih u svijet avijacije. Kroz radionice, koje u početku nalikuju na igru, dijete upoznaje osnove konstrukcije i aerodinamike te izrađuje prve slobodno leteće modele.
S vremenom razvija vještine i stječe nova znanja potrebna za izradu sofisticiranih, daljinski upravljanih modela – Svaki let modelom vlastite izgradnje je novo zadovoljstvo, a nezasitna potreba za usavršavenjem istog, kako bi letio brže, više i duže, otvara prostor za nova znanja i vještine.

Dobar modelar izrasta u tehnički dobro potkovanu osobu čije znanje pokriva područja poznavanja materijala, konstrukcije, aerodinamike, elektronike, elektrotehnike, mehatronike, mehanike, a vještine upravljanja modelom uvode ga i u svijet meteorologije i tehnike pilotiranja – Čime ulazi u svijet avijacije i kreće na put bez granica ka ostvarenju svojih snova.

Pozivamo Vas da u četvrtak , 30.06.2022. napravite taj prvi korak za vaše dijete te ga prijavite na modelarsku radionicu u sklopu maniferstacije Sesvetsko ljeto u Sesvetama.

Radionica je besplatna, namjenjena djeci od 7-15 godina, a prijaviti se možete online na

Voditelj: Goran Koleski

Prijave na: info@ns-sesvete.hr i 01 2002 060