Loading Events

« All Events

Urnebesna komedija

Petak, 27. ožujka 2020.

SEX BOMB – MIJENJAJMO ŽENE

Predstava se otkazuje.

Glume: Marija Veljković, Tijana Čurković, Đorđe David i Nikola Ivačkov

Režija i adaptacija: Rade Vukotić

Koreografija: Marija Kosić

Produkcija: Duško Srijemac

Trajanje: 70 minuta bez pauze

Dvorana Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u 20 sati

Ulaznice su u prodaji na: WWW.EVENTIM.HR ;  BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3.

Komedija koja će Vas nasmijati do suza.

 

Za vrijeme igranja partije šaha kojim krate vrijeme dok su im supruge u shoppingu, jedan od dvojice kumova, Toni nagovara svog inertnog prijatelja, Nikolu da se izvuku iz monotone svakodnevice tako da poput “kulturnih i suvremenih” ljudi prošire iskustvo seksom s više partnerica (pritom misli na istodobni odnos s vlastitom i još nekom ženom).

Nikoli je ta zamisao potpuno strana, a na početku je čak ni ne razumije, ali je potom ipak nevoljko prihvaća da ne bi pred kumom ispao zaostao.

Njegova supruga Lela najprije je zgrožena tom idejom, ali joj se prikloni.

Međutim, ona je shvatila da se od nje traži da vodi ljubav s dvojicom muškaraca, a jedini koji joj pada na pamet upravo je njihov kum. Niz nesporazuma i krivih reakcija povećava se kada se u to uključuje i njegova supruga Sandra.

Kada uz velike muke uspiju u toj ideji,nastaje prava noćna mora za ovu dvojicu kumova,jer njihove supruge uzimaju sve u svoje ruke.

Redatelj Rade Vukotić uspješno vodi radnju punu neočekivanih obrata stvarajući takvim zabludama naglašeno erotizirani vodvilj koji ipak niti u jednom trenutku ne prelazi u vulgarnost. Tomu pridonose i vrsni glumci.

Vukotić svoje umijeće u stvaranju iznimno zabavne predstave dokazuje ne samo kao dramaturg nego i kao vrlo dobar redatelj koji uspjeva izvući najbolje iz glumačkog ansambla u predstavi vrlo preciznog i brzog ritma.

Trailer predstave: https://www.youtube.com/watch?v=N0eCIpD3bn0