Loading Events

« All Events

SESVETSKA KULTURNA JESEN-IZLOŽBA

Četvrtak, 17. rujna 2020.-Srijeda, 30. rujna 2020.

#ostanidoma S PERLICAMA!

IZLOŽBA RADOVA POLAZNIKA TEČAJA etno nakita

Od četvrtka, 17. rujna 2020. do 30. rujna 2020.

Galerija OBLOK Knjižnice Sesvete

Polaznici tečaja etno nakita, kao i korisnici ostalih programa, posljednjih mjeseci bili su zakinuti za sudjelovanje u kulturnim i društvenim događanjima zbog epidemioloških mjera.

Stoga smo omogućili svima koji prate naše mrežne stranice prijenose kazališnih predstava i koncerata, uživanje u virtualnim umjetničkim izložbama i sudjelovanje u likovnim natječajima.

Polaznice tečaja etno nakita iskoristile su period izolacije ne samo da prate kulturne sadržaje nego da ih u tišini svog doma same stvaraju. Vrijeme u kojem su morale biti same, fizički odijeljene, provele su kreativno i konstruktivno. Znanje i iskustvo koje su godinama stjecale na radionicama etno nakita iskoristile su na najbolji mogući način, stvarale su nakit koji su oduvijek željele, a nisu ga imale vremena ranije napraviti. Svoje radove redovito su objavljivale na društvenim mrežama i na taj način međusobno poticale na stvaranje novih i originalnih radova koje smo sada prikupili i objedinili u izložbi pod nazivom #ostanidoma S PERLICAMA!