Loading Events

« All Events

Predstava za odrasle

Petak, 14. veljače 2020.

„Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio

Autor: Stanko Holcer

Dvorana Narodnog Sveučilišta Sesvete  u 20 sati

Ulaznice su u prodaji na: WWW.EVENTIM.HR ;  BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 60,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 70 kn.

 

„Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ – prvi dio, autora Stanka Holcera, osmišljena je kao SEX I GRAD u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi u cijelom svijetu prikazani su u ovoj scensko-muzičkoj izvedbi koja gostuje u Hrvatskoj i susjednim državama. Komedija je ostvarila veliki uspjeh u Zagrebu, Splitu, Rijeci….

Američka serija „Seks i grad“ osvojila je cijeli svijet, a sada i mi imamo nešto autentično, urnebesna komedija „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muku muče sa svakodnevnim problemima i muškarcima. I glavne junakinje ove komedije imaju slične probleme. Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života.

Njih dvije vode potpuno drugačiji život, a ipak se savršeno razumju. Priču o ljubavnim vezama dopunjuju priče iz života na orginalan i duhovit način. I dok Zvijerka – voditelj pjeva svima dobro prepoznatljive pjesme, Čarna i Čupka zasipaju publiku replikama i dilemama koje zajedno rješavaju na sceni. Predstava bilježi rekordnu gledanost i osvaja publiku u moru sličnih komedija svojom orginalnošću i kvalitetom.

U prvom dijelu smo vidjeli iako su različite da ipak imaju sličnosti. Slijedi urnebesni drugi dio koji prikazuje nastavak njihovih života, u kojoj će publika imati prilike vidjeti jesu li se promijenile. Da li smjernost u oblačenju i hrabrost u iznošenju vlastitih života zaista mijenja ljude? Dođite i vidite u urnebesnoj HIT komediji.

Ako ste željni smijeha, sigurno ćete se nasmijati uz „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada“ koji na duhovit način postavlja i odgovara na mnoga pitanja koja muče modernu ženu i muškarca na našim prostorima. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koji nemaju kraja. Tekst, režiju i produkciju predstave potpisuje Stanko Holcer. Predstava za koju se uvijek traži ulaznica više….

U mjesecu studenom 2019. ova komedija osim u Vodicama igrala je u Vinkovcima, Zagrebu, Bjelovaru, te u Umagu.

Predstava „Balkanski seks i grad, čipka i čokolada 2“ – drugi dio, održat će se u petak, 14.02.2020., u 20,00 sati, u dvorani Naodnog Sveučilišta Sesvete , u Sesvetama, Trg Dragutina Domjanića 6/1. Ulaznice su u prodaji na: WWW.EVENTIM.HR ;  BP PETROL Sesvete II, Sesvetska ulica 49; EXCLUSIVE CHANGE – MJENJAČNICA, ZG Kaufland Sesvete, Bistrička 6; FORUM JAZZ CAFFE BAR, Ninska 3.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 60,00 kn, a na dan predstave po cijeni od 70 kn.