Loading Events

« All Events

Predstava za odrasle

Petak, 21. veljače 2020.

„ JULIJIN  BALKON „

HIT TEATAR, Zagreb

Dvorana Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u 20 sati

Igraju :  Matea Elezović-Brdar, Ana Vilenica i Mladen Kovačić

 

Uhvatiti se ukoštac s najslavnijim kazališnim komadom najizvođenijeg pisca u povijesti, Williama Shakespearea? Kako da ne bude tragično, a ostane magično? Ima li Romeo bočicu s otrovom ili kutijicu s prstenom?

U ‘Julijinom balkonu’ troje protagonista, a ujedno i autora predstave – Matea Elezović-Brdar, Ana Vilenica i Mladen Kovačić – tumače likove glumaca i redateljice koji su dobili zadatak uprizoriti najpoznatije djelo W. Shakespeara ‘Romeo i Julija, no to im nikako ne polazi za rukom. Pritom se izmjenjuju scene njihovih privatnih života u kojima trojac glumi i druge likove, prikazujući pritom ljubavne odnose i svakojake peripetije iz svoje svakodnevice. Scene kazališta u kazalištu prikazane su duhovito i zanimljivo, pa tako gledamo Shakespearea kakvog dosad na kazališnim daskama nismo vidjeli.

Predstava je nastala prema ideji osnivačice i voditeljice Matee Elezović-Brdar, režija je povjerena Ivi Srnec, a za kostime je zadužena Sara Lovrić Caparin.

Sudeći prema dosadašnjim reakcijama publike, urnebesne komedije ‘Vlaška posla’ i ‘metODA ZA BRAK’ Hit teatra dobile su i više nego dostojnog nasljednika.

Ulaznice u prodaji od 20. siječnja 2020.

PRODAJA ULAZNICA NA BLAGAJNI DVORANE
– ponedjeljak od 17.00 – 20.00 sati
– utorak – petak od 11.00 – 13.00 sati
– 1 sat prije početka predstave
Cijena ulaznice: 50,00 kn,  40,00 umirovljenici, 30,00 organizirani posjeti škola i 25,00 kn   nezaposleni

Kontakt: Zoran Radovanović, stručni suradnik za scensku djelatnost
e-mail: zoran.radovanovic@ns-sesvete.hr