Loading Events

« All Events

PREDSTAVA ZA ODRASLE

Subota, 18. siječnja 2020.

 „Kaj bre?”

Izvode: Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB)

Dvorana Narodnog sveučilišta „Sesvete“ u 20 sati

ULAZNICE U PRODAJI:

Online: https://www.entrio.hr/event/sesvete-kaj-bre-stand-up-comedy-show-7357

 Entrio prodajna mjesta:

GHETALDUS  – Kaufland Sesvete Bistrička 6, Sesvete

GHETALDUS – City Centar One East, Slavonska avenija 11d, Zagreb

I još 30 prodajnih mjesta diljem Zagreba

– Na ulazu u dvoranu sat vremena prije predstave.

 

O predstavi: Stand up „fajt“ simboličnog naziva “Kaj bre?” spoj je best of stand up fora s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između našeg i srpskog naroda, što nije baš najbolje  za budućnost mladih obje države, a i prošlo je više od 20 godina od rata i možda je vrijeme da se neke stvari stave iza nas.

 

O Studiju Smijeha:

Studio Smijeha službeno je  otvoren 1. travnja 2011. godine, no i prije toga Studio Smijeha bio je centar za zabavne aktivnosti, nastupe, druženja…

Od samog osnutka ekipa udruge Studio Smijeha, neki članovi/ce i od samog početka stand up comedy scene prije deset godina, neprestano rade na izgradnji hrvatske stand up comedy scene te razvoju domaćih stand up komičara. Stalni članovi Studija do sada su posjetili više od 50 gradova i mjesta u Hrvatskoj, više od 20 gradova u Srbiji, BiH, Sloveniji i Makedoniji, održali nastupe u Londonu, Amsterdamu, Budimpešti, Barceloni, Sofiji, sudjelovali na brojnim zabavnim festivalima u zemlji i inozemstvu, pomagali u humanitarnim akcijama, gostovali na glavnim lokalnim TV kućama, te se čak pojavljivali u glumačkim angažmanima u popularnim hrvatskim serijama.

 

Osim brojnih festivala i projekata, Studio Smijeha stalno traži nove izazove i pokreće nove projekte i suradnje s mnogim svjetskim i domaćim brandovima poput Oraclea, Philipsa, Samsunga, Boscha, Forda, Podravke, Zagrebačke banke, Kraša i mnogih drugih.

Studio je pod vodstvom Marine Orsag, nagradjivane stand-up komičarke.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) oboje su bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.