Loading Events

« All Events

PREDSTAVA ZA DJECU

Petak, 13. travnja 2018.

KIKIJEV CIRKUS U ŽIVOTINJSKOM CARSTVU

Tvornica lutaka, Zagreb
u 9,30 sati za vrtić Hlapić, Sesvete
u 10,30 za vrtić Sesvete
Ulaznice besplatne.
za uzrast 4+

Trajanje : 35-40 min
Tekst: Dora Delbianco
Režija: Petra Radin i Mario Kovač
Glume: Petra Radin, Marko Hergešić i Petar Cvirin
Cirkus u životinjskom carstvu
Nove avanture naših veselih junaka samo što nisu počele! Vraćamo se u Životinjsko carstvo na vrlo važan i značajan dan. Dan kada se nakon dvije godine putovanja oko svijeta naša družina ponovno okuplja u svojem predivnom gradu.
Tu su svi. Zapravo, skoro svi…
Zatičemo lava Leopolda, kralj životinja, dobrodušnog, ali i dalje uplašenog, pandu Amandu, dobricu i mudricu, koja je i dalje vlasnica knjižare, galeba Stipu, kapetana broda i ove družine, aligatora Kroka, surfera i hrabrog buntovnika.
Tu je i novi član grupe, pouzdani prijatelj i veliki cirkuski talent, klaun Kiki, prvi čovjek u njihovom gradu. On razumije njihov jezik, za razliku od većine ljudi i pokazat će se kao velika pomoć i čvrsti oslonac.
Jedne junakinje nema, nema žirafe Gracije i oni saznaju da ju je jedan vlasnik cirkusa na prijevaru odveo u svoj cirkus u Parizu te se tamo sad grozno ponaša prema njoj.
Čim to čuju, oni odmah odlučuju otići u Pariz i osloboditi svoju prijateljicu. Nakon niza smiješnih nesporazuma, oni tamo i stignu. Spretno i hrabro, Stipe i Kiki izvuku Graciju, dok Amanda zapričava Herkulesa.
Herkules se u tom razgovoru posrami i shvati kako se grozno ponašao prema Graciji. Bude mu žao i spreman je na promjenu i ispriku Graciji. Zatim odlučuje da će neko vrijeme živjeti u Životinjskom carstvu i tamo osnovati svoj cirkus ljubavi u kojem će mu glavna misija biti da sve životinje budu sretne. To će biti najluđi cirkus kojeg ste ikada vidjeli! On je prepun urnebesnih točaka, u njemu je sve šareno, veselo, mekano, zvučno, bučno, puno bombona, čokolade i naših i vaših snova!
˝Cirkus u životinjskom carstvu˝ dirljiva je i duhovita priča o prijateljstvu i tome kako je sve moguće kada smo tu jedni za druge. Kažu da su nam prijatelji obitelj koju smo sami izabrali, a naši junaci iz Životinjskog carstva izabrali su najbolje na svijetu. Oni su izabrali jedni druge, a vi izaberite njih i vjerujte nam – nećete požaliti ni sekunde.