CENTAR ZA OBRAZOVANJE

Centar za obrazovanje Narodnog sveučilišta “Sesvete” dugi niz godina zauzima važno mjesto u obrazovanju sesvetskih mališana, srednjoškolaca i odraslih. To se naročito odnosi na učenje stranih jezika i stjecanje kompjuterskih vještina, kao i usavršavanje rada na računalu.

Naime, tečajevi stranih jezika i kompjuterski tečajevi kontinuirano čine okosnicu našeg Centra i okupljaju najveći broj polaznika.

Ovaj Centar organizira i ostale obrazovne programe prema interesu i potrebama građanstva.

Tečajevi stranih jezika

Centar za obrazovanje Narodnog sveučilišta „Sesvete“ više od 50 godina uspješno organizira tečajeve stranih jezika. U našoj ustanovi možete učiti engleski, njemački ili talijanski, a grupe za ostale jezike otvaramo prema interesu naših sugrađana.

Nastava je namijenjena polaznicima svih dobnih skupina i razina znanja, a održava se tijekom cijele školske godine u popodnevnim i večernjim satima u našim moderno opremljenim učionicama.

Nastava se temelji na visokoj stručnosti naših nastavnica, te na suvremenim udžbenicima i nastavnim pomagalima.

Grupe ( između 10 i 15 polaznika ) su formirane prema dobi i predznanju polaznika.

Kompjuterski tečajevi

Centar za obrazovanje organizira kompjuterske tečajeve tijekom cijele školske godine.

Nastava se održava u jutarnjim i popodnevnim satima, a namijenjena je početnicima i naprednim korisnicima kompjutera.

Uz već uobičajene tečajeve pobrinuli smo se i za naše sugrađane umirovljenike. Nudimo im tečaj osnova informatike u trajanju od 30 sati.

Tečaj brzog čitanja

Brzo čitanje je metoda kojom se uz pomoć raznih tehnika poboljšava ne samo vještina čitanja već se razvija i sposobnost sveobuhvatnijeg razumijevanja pročitanog teksta. Time se povećava motivacija za učenjem i interes za čitanjem.

Tečaj je namijenjen djeci (11+), mladima i odraslima.